fbpx

Kui tunned, et soovid mõnel teemal lähemalt arutada, võid alati broneerida tasuta konsultatsiooni. Ootame sind ka veekonverentsile.

Vee elektrolüüs on vee (H2O) lagunemine gaasideks hapnikuks (O2) ja vesinikuks (H2) elektrivoolu toimel läbi vee. Foto: Freepik

Vesi: elu allikas ja tervise taastaja

Vesi on mitte ainult eluks hädavajalik jook, vaid ka võimas tervise parandaja. Uurides vee elektrolüüsi ja selle tulemusel tekkivaid veetüüpe nagu superhape ja iluvesi, saame paremini mõista, kuidas vesi aitab kaasa nii haiguste ravimisele kui ka üldisele heaolule.

Lisaks on leeliselisel veel paljude krooniliste haiguste vastases võitluses oluline roll, aidates säilitada keha pH tasakaalu ja toetada paremat tervist.

Vee tähtsus ja elektrolüüsi protsess

Vee elektrolüüs on protsess, kus vesi lagundatakse elektrivoolu abil hapnikuks ja vesinikuks. See protsess on võtmetähtsusega paljudele keemilistele reaktsioonidele. Elektrolüüsi käigus lahustatud sooladest vabanevad ioonid, mis omavad meditsiinilises kontekstis mitmeid rakendusi.

Superhappeline vesi ja selle kasutamine

Superhappeline vesi, mille pH on alla 2,5, näitab kõrget oksüdatsiooni vähendamise potentsiaali (ORP), andes talle võimsa bakterite vastase toime. See võimaldab kasutada superhappelist vett tõhusa desinfektsioonivahendina meditsiinis ja muudes valdkondades.

Iluvesi ja selle omadused

Iluvesi, tuntud ka kui pH 6,0 vesi, sisaldab mineraalsooli ja on oluline mitmete biokeemiliste protsesside jaoks kehas. See aitab reguleerida pH taset ja osmootset rõhku, olles seeläbi elulise tähtsusega tervisele.

Leeliselise vee eelised

Leeliselisel veel on dokumenteeritud mitmeid positiivseid mõjusid inimorganismile, alates veresuhkru taseme parandamisest kuni allergiliste seisundite leevendamiseni. Jaapanis, kus veeionisaatoreid on kasutatud alates 1965. aastast, on leeliselise vee positiivset mõju tervisele põhjalikult uuritud.

Kliinilised tõendid leeliselise vee kasulikkuse kohta

Alates 1985. aastast kogutud kliinilised kogemused Jaapanis tõestavad, et leeliseline vesi aitab paraneda paljudest haigustest. See parandab vereringet, aitab alandada vererõhku ja toetab maksa funktsiooni, pakkudes ühtlasi leevendust seedetrakti haigustele.

Vee mõju füüsilisele jõudlusele

Piisav vee tarbimine on hädavajalik optimaalse hüdratsiooni ja sellest tulenevalt ka füüsilise jõudluse säilitamiseks. Leeliseline vesi aitab neutraliseerida vabu radikaale ja kaitsta DNA-d oksüdatiivsete kahjustuste eest, näidates seeläbi oma rolli vananemise vastases võitluses.

Vee mõju kolesteroolile ja vererõhule

Regulaarne leeliselise vee joomine aitab alandada kolesteroolitaset ja vererõhku, pakkudes looduslikku ravi ilma medikamentoosse sekkumiseta.

Ioniseeritud vee kasutamine erinevate haiguste korral

Alates mao- ja soolehaigustest kuni kroonilise väsimuse ja allergiateni – ioniseeritud vesi on väärtuslik lisand tervendamise protsessis.

Aluselise vee kasutamine toksiinide neutraliseerimisel

Leeliseline vesi neutraliseerib tõhusalt toksiine kehas, aidates seeläbi kaasa üldisele detoksikatsioonile ja tervise parandamisele.

Vesi kui taastumise ja tervenemise allikas

Leeliselise vee regulaarne tarbimine toetab keha paranemisprotsessi, aidates sellega kaasa nii füüsilisele kui ka vaimsele heaolule.

Mida teada?

Vee olulisus inimeste tervisele ei piirdu ainult hüdratsiooniga. Elektrolüütiliselt muudetud vesi, nagu superhappeline vesi ja leeliselise vesi, pakuvad laia valikut meditsiinilisi ja tervist parandavaid eeliseid. Nende veetüüpide teadlik kasutamine võib oluliselt parandada elukvaliteeti ja aidata ennetada paljusid terviseprobleeme.